TECHNIEK COACHING

 

Onze passie is mountainbiken, reeds van kleins af aan. Omdat we graag deze passie willen delen met iedereen zijn we onlangs gestart met techniek coaching. 

Ik ben zelf vele jaren actief geweest als competitierijder in het mountainbiken en ben nu fiere papa van een moutainbike talent. Samen willen we onze kennis delen met iedereen die het horen wil. Bij ons kan je terecht van beginner tot gevorderde rijder. Bij het mountainbiken geraak je nooit uitgeleerd dus een andere insteek kan je nog veel bijbrengen.

Onze lessen gaan steeds door op een zelf gekozen locatie en in kleine groepjes zodat iedereen voldoende aandacht en tijd krijgt om alles onder de knie te krijgen.  Binnenkort kan je in onze agenda inschrijven voor komende trainingen.

 

Kids & Jeugd op de eerste plaats

Omdat we ervan overtuigd zijn dat techniek de basis is van alles streven wij ernaar om de kids van kleins af aan zoveel mogelijk techniek aan te leren. Hoe jonger, hoe beter ze alles aannemen en hoe makkelijker ze nadien alles gaan toepassen. Het is niet omdat jou kind niet gaat MTB'en dat techniek niet belangrijk is. Ook in het wegwielrennen of de cyclocross hebben de "techneuten" een pak voordelen. Dit gaat van bochten nemen, inschuiven in een peloton, ontwijken van valpartijen, ... 

 

 

 

Wij werken bij de kidstrainingen in kleine groepjes van +/- 5 kindjes zodat iedereen voldoende tijd krijgt. Oefeningen worden regelmatig herhaald zodat het na verloop van tijd een automatisme wordt. 

De lespakketten voor de kids zijn opgedeeld in modules van 5 lessen en kosten 75 euro per module. 

De eerste les is een kennismaking les en is GRATIS. We nodigen jullie dan uit op een training van andere KIDS zodat iedereen kan zien wat leeftijdsgenoten na een aantal lessen al kunnen.

Graag meer info ... stuur ons gerust een berichtje of contacteer ons op +32468 224 161

Lady's Only

 

Vrouwen motiveren en stimuleren elkaar als er iets niet lukt. Mannen gaan de strijd aan en zijn bezig met onderlinge competitie en uitdaging. Bij vrouwen is er vaak meer angst en onzekerheid en bij mannen gaat het toch vaker om prestatie, snelheid en competitie. Vrouwen zijn meer gericht op het totaalplaatje en de beleving van de sport. Ook zijn vrouwen meer dan mannen bezig met het veiligheidsaspect en zijn zich meer bewust van de risico’s’.

Om deze reden organiseren wij regelmatig Lady's Only lessen, een pakket van 5 lessen waarin de dames tips en tricks leren. We hebben zowel starters pakketten als lessen voor de reeds meer ervaren dames. 

Privé begeleiding

Ben je een vriendengroepje dat regelmatig gaat fietsen maar toch eens wil proeven van het "echte werk" dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Ook competitierijders die hun techniek willen bijschaven, of een bepaalde techniek willen aanleren kunnen bij ons terecht. De ervaring leert ons dat technische rijders hier ook voordeel van hebben op de weg. Een mooi voorbeeld hiervan is uiteraard MVPD maar ook Peter Sagan kon net dat ietsje meer door zijn uitstekende technische skills. De techniek coaching kan een mooie aanvulling zijn van je huidige trainingsschema's. Wij werken volledig onafhankelijk en geven enkel techniek coaching. De andere coaching laten wij volledig over aan jou persoonlijke coach.

 

Graag meer inlichtingen over privélessen of over een groepsles  contacteer ons via de website of contacteer ons op +32468 224 161 voor een vrijblijvend informatie gesprek.